To mu nije trebalo

Alkohol i engleski bezobrazluk: Grealish tokom proslave titule vrijeđao igrača Newcastlea

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Cityja po četvrti put u prethodnih pet godina uspjeli su da osvoje titulu prvaka Engleske.

U fantastičnom posljednjem kolu Premiershipa ima prvaka nije se znalo do samoga kraja. Ipak, titula je završila na Etihadu jer je Manchester City nakon nevjerovatnog preokreta pobijedio Aston Villu sa 3:2.

Građani su uspjeli da odbrane titulu prvaka Engleske, a potom su se igrači Cityja itekako opustili na proslavi.

U centru pažnje našao se Jack Grealish koji protiv Aston Ville nije ni igrao, ali je na proslavi titule bio najglasniji. Grealish je bio i pod utjecajem alkohola i pričao je sve i svašta.

Međutim, jednu stvar mu je javnost u Engleskoj itekako zamjerila, a to je omalovažavanje igrače Newcastlea, Miguela Almirona, o kojem Grealish nije pričao baš u lijepom tonu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Pobijedili smo zbog dvije stvari. Prvo jer je izveo Riyada Mahreza iz igre koji je igrao poput Almirona. Druga je što je izveo tebe Bernardo", rekao je Grealish, a njegova izjava našla se u centru pažnje engleskih medija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.