Sterling ima tek 27 godina, a svi se iznenade kada čuju koliko ima djece

Nije gubio vrijeme

Sterling ima tek 27 godina, a svi se iznenade kada čuju koliko ima djece

E. Čaušević

Raheem Sterling jučer je s Manchester Cityjem uspio da osvoji novu titulu prvaka Engleske.

Sterling se ove sezone nije naigrao kao prethodnih zbog čega se špekuliše da bi ovog ljeta mogao napustiti Etihad nakon sedam godina u ovom klubu.

On je nastupio na 47 utakmica ove sezone, ali je većinom ulazio s klupe za rezervne igrače i Pep Guardiola je davao šansu drugim igračima ispred ovog brzonogog ofanzivca.

Sterling se povezuje s prelaskom u Arsenal, a interes za njega navodno je pokazao i Chelsea. Sigurno je da ne želi biti rezerva u Cityju, te će biti zanimljivo vidjeti da li će zaista napustiti Etihad.

Ovaj fudbaler i jučer je bio u centru pažnje kada je objavio fotografiju s proslave titule na svom Twitteru.

Mnogi su se iznenadili kada su saznali da Sterling ima već troje djece, a ima tek 27 godina. Prvo dijete dobio je kada je imao samo 18 godina sa tadašnjom djevojkom Melissom Clarke.

Sterling je u vezi sa Paige Milian koja im je rodila sina Thiaga 2017. godine, a prije dvije godine na svijet je donijela i sina Thai-Cruza.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Njegova kćerka ima već devet godina, dok Thiago ima pet godina. Thai-Cruz je najmlađi s dvije godine.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

isko87
Ebe Rahim nevadi?
2 1
bk123
na slici je 4 djece
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi