Nakon dodjele medalja

Defanzivac Rome izgubio živce i udario saigrača: Navijači zgroženi, kamere sve snimile

Haris Zilić

Roma je osvojila prvo izdanje Konferencijske lige savladavši u finalu odigranom u Tiranu ekipu Feyenoorda rezultatom 1:0.

Nakon meča nastupilo je veliko slavlje fudbalera Rome koja je tako došla do drugog evropskog trofeja u historiji kluba nakon osvajanja Kupa velesajamskih gradova 1961. godine.

Ipak, nakon dodjele trofeja i medalja na jednom od fotografisanja Gianluca Mancini izgubio je živce.

Saigrač italijanskog defanzivca Felix Afena-Gyna zezao je Mancinija, što Italijan očigledno nije mogao podnijeti i udario je svog kolegu iz svlačionice.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Snimak je procurio na društvenim mrežama, a većina navijača su zgrožena ponašanjem Mancinija.

Neki su stali i u odbranu italijanskog defanzivca, međutim njeova reakcija i izraz lica govore da je evidentno cijela situacija bila daleko od zezancije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.