Nisu mu oprostili odlazak u Juve, ali Pjanić je večeras navijačima Rome pokazao kakav je gospodin

Prvi čestitao Vučici osvajanje trofeja

Nisu mu oprostili odlazak u Juve, ali Pjanić je večeras navijačima Rome pokazao kakav je gospodin

Endin Čaušević

Roma je večeras u Tirani osvojila Konferencijsku ligu pobjedom protiv Feyeenorda.

Vučica je u finalu Konferencijske lige sa 1:0 pobijedila nizozemski klub i uspjela konačno doći do evropskog trofeja.

Iako je to treće takmičenje po rangu u Evropi jasno je koliko će ono značiti Romi, te da će se na ulicama Rima do ranih jutarnjih sati slaviti veliki uspjeh kluba s Olimpica.

Među prvima koji se oglasio na Instagramu i čestitao je Romi trofej bio je i nekadašnji veznjak ovog kluba Miralem Pjanić.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Pjanić je pet godina igrao u Romi i jasno je da je ovaj klub ostao u njegovom srcu. Iako mu navijači nisu oprostili prelazak u Juventus on je pokazao kakav je gospodin i prvi je čestitao bivšem klubu veliki uspjeh.

Opis nije dostupan.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi