A kažu im da su za penzije

Najveća fudbalska "romansa": Zna se kojeg saigrača je Modrić prvog zagrlio nakon kraja finala

Endin Čaušević

Real Madrid sinoć je uspio da pobijedi u finalu Lige prvaka protiv Liverpoola sa 1:0.

U nevjerovatnoj sezoni kraljevski klub je po 14. put u svojoj historiji uspio da osvoji Ligu prvaka iako im to pred početak sezone niko nije prognozirao.

Real je odigrao nestvarnu nokaut fazu i tri puta je bio pred ispadanjem, a na kraju su došli do finala i osvojili ovo takmičenje.

Nakon što je sudija svirao kraj gledali smo veliko slavlje igrača i navijača Real Madrida na stadionu u Parizu. Pojedini igrači Reala su čak po peti put osvojili Ligu prvaka s ovim klubom u samo osam godina što je zaista nevjerovatno.

Tu se posebno izdvajaju Toni Kroos i Luka Modrić koji su već desetak godina udarni tandem u veznom redu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Da su veliki prijatelji i sjajni saigrači pokazali su i nakon završetka meča. Modrić je upravo otrčao prvo do Kroosa da s njim proslavi osvajanje još jedne Lige prvaka, a španski mediji su ovaj tandem proglasili kao najvećom fudbalskom "romansom".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.