Niko nije ponizio navijače Liverpoola kao Richarlison: Objavio fotografiju i nije napisao ni riječ

Slika govori više od hiljadu riječi

Niko nije ponizio navijače Liverpoola kao Richarlison: Objavio fotografiju i nije napisao ni riječ

E. Čaušević

Liverpool je sinoć poražen u finalu Lige prvaka od Real Madrida sa 1:0.

Redsi su prema mnogima sinoć bili favoriti u finalnoj utakmici protiv kraljevskog kluba, ali je Real još jednom pokazao svoju snagu i uspio je da po 14. put postane prvak Evrope.

Liverpool je sinoć dominirao na terenu i imao nekoliko velikih prilika, ali je na kraju Thibaut Courtois svojim odbranama donio Realu novi trofej u najelitnijem klupskom takmičenju na svijetu.

Porazu Liverpoola posebno su se radovali navijači gradskog rivala Evertona i oni to nisu uopšte krili.

Čak su se i igrači Evertona oglašavali nakon utakmice slaveći pobjedu Reala i posebno Carla Ancelottija koji je bio njihov trener do ove sezone.

No, u centru pažnje našao se Richarlison koji je svojom fotografijom sve "prekucao". Brazilac je objavio fotografiju kako "vozi" autobus aludirajući na navijače Liverpoola koji nisu otputovali na finale u Pariz jer autobus nikada nije stigao.

Richarlison je aludirao na to da je upravo on vozač autobusa i glavni razlog što ta grupa navijača Redsa nije otišla na finale.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ovaj fotografija oduševila je navijače Evertona, a Richarlison je na Twitteru dobio čak pola miliona lajkova.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...jel ovo onaj sto mu se ekipa do zadnjeg kola bori da ostane u ligi,a onda slave kao da su osvojili sve trofeje u sezoni?...najveci uspjeh u ,adnjid 25 godina im sto su povrijedili Van Dijka...
2 9
Dinci_auto123
@King_Kenny sad se ovi iz reala mogu penzionisati nakon jos jedne LP ; )
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi