FOTO: EPA

Nema puno vremena za slavlje

Real Madrid uskoro završava sjajan posao

Haris Zilić

Real Madrid je trijumfom protiv Liverpoola 0:1 došao do 14. naslova prvaka Evrope.

Nakon osvajanja Lige prvaka, madridski klub je krenuo aktivno i na transfer polju.

Ugledni Fabrizio Romano donosi vijest da je Real sve završio sa Aurelinom Tchouameniem, sjajnim veznjakom Monaca i da bi se svi detalji ugovora trebali završiti u narednim satima.

Interesantno, pomenuti fudbaler je bio velika želja Liverpoola i Jurgena Kloppa, a čini se da Real sada Liverpoolu kvari ljetne planove, nakon što su ih savladali u finalu Lige prvaka u Parizu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nije poznato koji bi iznos Real platio Kneževima za pomenutog 22-godišnjeg fudbalera koji ima ugovor sa Monacom do 2024. godine, ali i trenutnu vrijednost od 60 miliona eura.

Za reprezentaciju Francuske je skupio osam nastupa i psotigao jedan pogodak, a prošao je i sve omladinske selekcije Trikolora gdje je skupio ukupno 52 nastupa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.