Očekuje se zvanična potvrda

Feđa Dudić dovodi svoj stručni štab u FK Sarajevo · Saznajemo

Endin Čaušević, foto: Dino Kurbegović

Iskusni bh. trener Feđa Dudić će prema svemu sudeći napustiti Velež i karijeru nastaviti u ekipi Sarajeva.

Dudić je već nekoliko sezona na klupi Rođenih s kojima je napravio odlične rezultate, a kruna svega bilo je osvajanje Kupa Bosne i Hercegovine prije dvije sedmice i to upravo protiv Sarajeva.

Iskusni trener već je obavio razgovore sa upravom Sarajeva i čini se da je dogovorio sve uslove, te se sada čeka samo zvanična potvrda da je Dudić novi trener kluba s Koševa.

Međutim, Dudić neće biti jedni član Veleža koji će ovog ljeta pojačati ekipu Sarajeva jer će prema svemu sudeći put Koševa i njegovi pomoćnici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naime, Dudić je tražio od čelnika Sarajeva da dovede svoj stručni štab iz Veleža na šta su oni očito pristali.

Tako će s Dudićem u Sarajevo njegov prvi pomoćnik Mustafa Kodro, ali i kondicioni trener Jasmin Trnovac. Zvanična potvrda o dolasku Dudića i njegovih pomoćnika u FK Sarajevo očekuje se uskoro.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.