Feđa Dudić dogovorio sve sa FK Sarajevo?

Blizu odlaska iz Veleža

Feđa Dudić dogovorio sve sa FK Sarajevo?

Haris Zilić

Feđa Dudić se sjajnim radom proteklih sezona etablirao u jednog od najboljih trenera Premijer lige. 

FK Velež bi u narednim danima vrlo lako mogao tražiti novog trenera nakon što je Feđa Dudić dogovorio sve detalje oko eventualnog preuzimanja FK Sarajevo.

Već neko vrijeme se po sarajevskim kuloarima špekuliše o dolasku Dudića na klupu, dok je i perspektivni stručnjak mogućnost odlaska najavio nakon posljednje utakmice u sezoni i to upravo protiv Bordo tima koju je Velež dobio sa 3:0.

Ipak, više informacija znat će se nakon večerašnje Skupštine FK Velež, nakon koje bi se i zvanično trebala znati sudbina Feđe Dudića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sa Dudićem na klupi Velež je prošle sezone došao do trećeg pretkola UEFA konferencijske lige, a minule sezone osvojili su Kup Bosne i Hercegovine, to je za Rođene bio prvi trofej nakon više od tri decenije čekanja.

S druge strane Sarajevo je u potrazi za novim trenerom koji će znati razdrmati ekipu i vratiti pobjednički mentalitet nakon blijede sezone u kojoj Bordo tim nije izborio nastup na evropskoj sceni u narednoj sezoni.

Top Komentari

King_Kenny
...logicno je da hoce u veci klub.
20 28
Zaccheroni
S konja na magarca
17 18

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi