Kepčiji nije dugo trebalo da pronađe novi angažman

Poslije odlaska iz Sarajeva

Kepčiji nije dugo trebalo da pronađe novi angažman

Admin Čaušević

Sada već bivši savjetsnik Ismira Mirvića, Ivan Kepčija, je realizovao novi angažman.

Kepčija je nekoliko mjeseci bio savjetnik predsjednika FK Sarajevo, a tabor višestrukog prvaka BiH je napustio sredinom maja.

Već ranije se špekulisalo da bi ovaj 40-godišnjak mogao novi angažman pronaći u Mađarskoj što se na kraju i desilo.

Honved je danas saopštio kako će Kepčija imati savjetničku poziciju novog sportskog direktora Chrisa Dochertyja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Honved je klub sa značajnom historijom i ozbiljnim potencijalom i sretan sam što vam se se pridružujem kao stručni savjetnik", poručio je Kepčija.

Kepčija je prije dolaska u Sarajevo, ranije radio u Poljskoj, tačnije u ekipi Legije, a jedno vrijeme je bio i direktor Hajduka.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Uranija
Nije ni mom komšiji trebalo dugo vremena da pronađe posao poslije otkaza u prošloj firmi. Ali pošto komšija voli da krade vjerovatno će i na novom poslu vrlo brzo dobiti otkaz!
7 2
Klackalica
Al kakva bogovska pozicija..savjetnik sportskog direktora. Ljudi izmisljaju radna mjesta
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi