Poručila da je ona dobro

Shakira objasnila zašto je zvala hitnu pomoć i završila u bolnici: "Doživio je tešku povredu glave"

Endin Čaušević

Gerard Pique i Shakira danas su zvanično potvrdili da više nisu zajedno, te da je nakon 11 godina završena njihova ljubavna priča.

Pique i Shakira upoznali su se 2010. godine, a godinu dana kasnije objavili su da su u ljubavnoj vezi. Zajedno imaju dvojicu sinova i činilo se da su u sretnoj vezi, ali sada je sve to puklo.

Navodno, glavni razlog njihovog prekida jeste Piqueova prevara u kojoj ga je Shakira navodno uhvatila. Poznata pjevačica mu ne želi oprostiti i shvatili su da je najbolje rješenje za sve da se rastanu.

Također, u španskim medijima jutros se pojavila priča kako je Shakira prije sedam dana završila u hitnoj nakon što je tražila pomoć i navodno imala napad panike nakon što je saznala za Piqueovu prevaru.

Shakira zaista jeste prevezena vozilom hitne pomoći u bolnici, ali nije ona imala nikakvih problema već otac. Javno se oglasila da objasni da je njen otac doživio nesreću, te da je zbog toga bila u bolnici.

"Dobila sam mnogo zabrinutih poruka da su me vidjeli u bolnici u Barceloni nedavno. Želim samo da kažem da su fotografije nastale prošle subote kada je moj otac nažalost pao i doživio povredu glave. Hitna pomoć nas je odvezla u bolnicu gdje se on još uvijek oporavlja. Hvala svima na porukama podrške", poručila je Shakira.

U bolnici je te noći bio i Pique koji je pružio podršku Shakiri i njegovom ocu, te nije ni čudo što su počele špekulacije oko toga nakon što se saznalo za njihov prekid. Ipak, Shakira je jasno objasnila da je s njim sve u redu, te da je njen otac bio taj kojem je pomoć bila potrebna.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.