Pique došao na vrata i zvonio Shakiri, hoće li mu život uništiti afera sa 20-godišnjom studenticom?

Pojavljuju se razne informacije

Pique došao na vrata i zvonio Shakiri, hoće li mu život uništiti afera sa 20-godišnjom studenticom?

Edmir Škorić

Posljednjih dana poznati par privukao je veliku pažnju nakon što se počelo pisati da je njihovoj romansi došao kraj, a da je za sve kriva njegova nevjera.

Razne informacije pojavile su se u španskim medijima. Kolumbijska pjevačica, koja sa Piqueom ima dvoje djece (Saša i Milan op.a) i s kojim je u vezi od 2010. godine, navodno je defanzivca Barcelona uhvatila u prevari. To su, međutim, samo nagađanja u ovom trenutku i samo njih dvoje znaju pravu istinu, ali također je jasno da su definitivno u prvom većem problemu otkako su zajedno.

Iako ni kolumbijska pjevačica ni nogometaš nisu dali nikakvu izjavu o navodnoj rastavi, potvrđeno je da više ne žive zajedno te da su se čak prestali pratiti na društvenim mrežama. Gerard se vratio u svoj stari stan u Barceloni, dok je ona ostala u njihovoj kući.

Međutim, sada su ponovo viđeni zajedno ispred rezidencije u kojoj trenutno boravi Shakira s djecom. Kapiten Barcelone je stigao, pozvonio i čeka da mu ona otvori vrata. Nekoliko minuta kasnije, Pique je napustio to mjesto u pratnji svoje ljepše polovine, a nijedno od njih nije htjelo prisutnim medijima dati nikakvu informaciju.

Slike potvrđuju da je Pique napustio porodičnu kuću kako bi se vratio u svoj samački stan, gdje su ga susjedi iz zgrade vidjeli kako odlazi kasno navečer i provodi se sa nekim od saigrača.

Prema jednoj od verzija, Shakira je Piquea uhvatila u "pustolovini" s drugom ženom i to 20-godišnjom studenticom i hostesom u Barceloni, dok drugi smatraju da je Kolumbijka samo ljuta na Piquea jer se počeo čudnije ponašati i kasno vraćati kući, iako nema nikakve dokaze da ju je prevario.

Sve u svemu, jedan od najpoznatijih parova u Španiji prolazi kroz teške trenutke, a vidjet ćemo hoće li zaista doći do potpunog rastanka ili je tek riječ o privremenoj krizi u njihovom odnosu.

Top Komentari

Goran86
Cuj Sasa a katalonac pa fine da je dao ime Goran
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi