Hitna pomoć odvezla Shakiru, ali nije ni čudo što joj se to dogodilo nakon svega
Foto: Instagram

Imala je napad panike

Hitna pomoć odvezla Shakiru, ali nije ni čudo što joj se to dogodilo nakon svega

Eldar Ganibegović

Španski novinari objavili su da su Gerard Pique i Shakira pred raskidom zbog nevjere fudbalera Barcelone. 

Informacija da je Pique varao Shakiru izašla je u javnost u utorak, no čini se da je kolumbijska umjetnica za to znala već duže vrijeme. Svjedoči da je u subotu, 28. maja navečer, hitno prevezena u bolnicu.

Kako pišu španski mediji, Shakira je doživjela napad panike, a hitna pomoć koja je došla odmah nakon što je pozvana zatekla ju je u suzama. Pique je navodno pratio napore liječnika da stabilizuju stanje njegove supruge, a kada je pjevačica prevezena u bolnicu, fudbaler ju je zajedno sa punicom pratio svojim automobilom. 

Fudbaler već neko vrijeme prolazi kroz "sentimentalnu krizu" zbog čega je varao pjevačicu. Nakon što je saznala za to, Shakira je zamolila Piquea da se sam useli u njegov stan, na što je defanzivac pristao.

Novinarke Lorena Vazquez i Laura Fa iz El Periodice u četvrtak su ponudile nove detalje u ovom slučaju. Njih dvije su opisale kako izgleda žena s kojom je Gerard Pique navodno varao Shakiru, ali ne otkrivajući njezin identitet.

"Ona je 20-godišnja plava studentica, radi kao hostesa u Barceloni", kažu novinari El Periodica.

Marca piše da je odnos između Shakire i Piquea napet te da roditelji ostale djece nikada nisu vidjeli njih dvoje zajedno, u školi u koju idu njihova dva dječaka, Sasha i Milan.

Štaviše, Shakira je s dvojicom dječaka otišla na odmor na Ibizu u maju, ali bez Gerarda Piquea. Španski novinari također su primijetili da je fudbaler"nestao" sa Shakirinih objava na društvenim mrežama. Posljednja slika koju je pjevačica objavila s partnerom datira iz marta.

Izvori bliski paru tvrde da će njih dvoje uskoro objaviti saopštenje, kako bi se razjasnila situacija, piše Marca. Najvjerovatnije će Shakira i Gerard Pique objaviti da se rastaju.

Top Komentari

SeoRusilac
Jadna Šaćira
2 0
Klicko
Pa pa panika,kada blizu sam ti ja,gubim glavu na tvoj znak tntntntn
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi