Zadovoljan pobjedom

Duljević: Želimo vratiti sve ljude na stadion

Edmir Škorić

Haris Duljević bio je večeras jako raspoložen za igru u redovima bh. reprezentacije.

Duljević se ponovo našao na spisku selektora i opravdao je povjerenje. Bio je starter, a kod gola Smaila Prevljaka u 69. minuti odradio dobar posao na lijevoj strani, da bi poslije njegovog oštrog centaršuta, golman Rumunije loptu odbio na nogu našeg rezerviste.

"Zahvalio bih se navijačima na podršci, a što se tiče same utakmice, bila je jako teška ali eto uspjeli smo da pobijedimo. Nadam se da ćemo se svi odmoriti do subote i da ćemo napraviti još jedan korak ka prvom mjestu, da vratimo reprezentaciji gdje joj je mjesto i da vratimo sve ljude na stadion", rekao je Duljević, dodavši:

"Večeras je pobijedila kvalitetnija ekipa, ali naravno uvijek može bolje".

BiH već u subotu u Podgorici igra protiv Crne Gore, a onda četiri dana kasnije, u utorak, dočekuje Finsku u Zenici.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.