9

Komentari (9)

Famos1987
Pa konju ja cu platiti da te negledam i te tvoje klosare
struja
Dulja kao i uvjek konkretan i bravo
pjanke.sa
Super si odigrao Dulja! Samo naprijed!
Famos1987
Sta je bolan odigro sta si ti gledo
NEUTRAL
Pobjedite Crnu Goru i u utorak Bilino Polje puno KO ŠIBICA,pa da pokazemo Fincima "ko pije a ko vodu nosi" Dosta smo bolji bili veceras ! ZASLUZENA POBJEDA !
VenamaHrabrih
Kaže se: "Ko kosi, a ko vodu nosi". Primjetit ćeš stanovitu rimu u izreci. Odnosi se na muškarce koji kose i žene koje vodu nose. U prenesenom značenju; ko je junak, a ko peezda.
NEUTRAL
Mackintosh
Raja ce se vratit. Nastavte ovako igrat, podrzite selektora i savez, a i baustelska BHF marva je otisla sa tribina, bez njiha je sve ljepse, ono je negativno, bolesno, zatucano. Normalna raja ce podrzat reprezentaciju, nisu navijci skupina gastoski bausteskih cobana koji sve rastjeruju
SamoSiroki
Čuli nastavite ovako igrat. Dobro su odigrali šta li hoćes reći.. Ovo je novi naše premijer lige.. Žalosno..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.