Večeras je bio sjajan

Pjanić ljut zbog ranijih kritika: Govorite loše stvari...

Samir Mlaćo
Sjajna atmosfera vladala je među našim reprezentativcima nakon meča.

Savladali smo neugodnu Finsku 3:2 i imamo razloga za slavlje.

Pjanić je bio sjajan večeras, ali je žestoko krenuo svoje obraćanje za BHRT. 

“Previše pričati u zadnje vrijeme, govorite loše stvari. Mora se čestitati ekipi, ne igraču,  a tako je i kad se izgubi. Svi su krivi. Nadam se da ćemo dobro završiti, sada idemo na zasluženi odmor. Prvoplasirani smo, neka tako i ostane“, kazao je Pjanić.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Blizu smo da se vratimo u A diviziju.

“Sve zavisi od nas. Ova ekipa sve više dobija na nekom iskustvu, to nam je nedostajalo u Crnoj Gori, vidjelo se u nekim akcijama i večeras. Dosta je mladih igrača, imamo ogroman potencijal, a sada je do nas. Selektor je pronašao sistem koji nam više odgovara, više ulazimo u prilike, te smo to dokazali u zadnjim utakmicama. Sada se želimo dobro odmoriti, te spremiti za novu sezonu koja ide brzo“.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.