Novo pojačanje na Koševu

Nardin Mulahusejnović potpisao za FK Sarajevo! · Zvanično

Endin Čaušević

FK Sarajevo potvrdio je danas dolazak novog pojačanja.

Bordo klub objavio je na zvaničnoj stranici da je napadač Nardin Mulahusejnović potpisao ugovor s ovim klubom.

Ovaj 24-godišnji napadač sa Sarajevom je potpisao ugovor na dvije godine. U Sarajevo stiže nakon četiri sezone koje je proveo u Sloveniji igrajući za Maribor, Koper i Muru.

Sa Mariborom je u sezoni 18/19 osvojio titulu prvaka Slovenije, a u sezoni 20/21 igrajući za Koper bio je najbolji strijelac Prve lige Slovenije postigavši ukupno 17 golova u svim takmičenjima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treba istaći da je Mulahusejnović nastupao već u Premijer ligi gdje je branio boje Zrinjskog i GOŠK-a. Tokom boravka u klubu iz Gabele sarađivao je upravo sa Feđom Dudićem.

Za mladu reprezentaciju BiH upisao je devet nastupa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.