Još jedno pojačanje stiže na Koševo, već sutra na treningu?

Na pragu dogovora

Još jedno pojačanje stiže na Koševo, već sutra na treningu?

E. Škorić

Fudbalski klub Sarajevo nastavlja sa dovođenjem provjerenih i kvalitetnih igrača.

Dolaskom Feđe Dudića na mjesto šefa stručnog štaba i Emira Hadžića na mjesto sportskog direktora počela je rekonstrukcija tima koji je imao lošu sezonu u kojoj nije ni osvojen trofej, a ni izborena Evropa.

Stoga je bilo za očekivati dosta promjena u igračkom kadru, pa je već do sada klub angažovao pet pojačanja. Došli su desni bek Nemanja Tomašević, desno krilo Ivan Ikić, stoperi Vlatko Drobarov i Marin Aničić, te veznjak Frane Čirjak.

Šesto pojačanje je jako blizu, a radi se o Adnanu Džafiću, koji bi se već sutra trebao pojaviti na treningu Bordo tima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iskusni vezista imao je dobru sezonu sa Tuzla Cityjem, te je sa 12 golova i devet asistencija na 32 meča uveliko pogurao svoj tim da izbori povijesni nastup u Evropi.

Ipak, nakon što je završena sezona, a njemu istekao ugovor, odlučio je da promijeni sredinu. Bilo je raznih ponuda, ali u ovom trenutku najbliže je dresu Sarajeva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

HUNTER
Dobro došao u bordo familiju i da nam doneseš puno radosti. Dežurni kmečavci neka popiju nešto za smirenje i gastritis.
12 4
bazaorao
Sa ova dva posljednja pojačanja kirijaši će postati glavni kandidat za titulu. Nadam se da se varam.
3 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi