Anel Hebibović se vraća tamo odakle je i krenuo?
Foto: T. Hebib

Želi ga Igman

Anel Hebibović se vraća tamo odakle je i krenuo? · Saznajemo

E. Ganibegović

Anel Hebibović jedan je od fudbalera s kojim je najavljen sporazumni raskid ugovora i koji će ovog ljeta napustiti FK Sarajevo.

Dugogodišnji prvotimac kluba s Koševa tako će biti slobodan u potrazi za novim klubom.

Kako neslužbeno saznajemo, za njegove usluge zainteresovan je novi bh. premijerligaš, Igman iz Konjica. 

Upravo u Igmanu u rodnom Konjicu Hebibović je i počeo karijeru, a kasnije je igrao još za GOŠK, ponovo za Igman, zatim Velež i Sarajevo, te kratko na posudbi u Olimpiku.

U prethodnoj sezoni je Hebibović za Sarajevo nastupio na 30 utakmica na kojima je postigao tri gola i dodao jednu asistenciju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jasno je da bi dolazak iskusnog 31-godišnjaka mnogo značio Igmanu kojem je želja da izbori ostanak u debitanstkoj sezoni koju će igrati u Premijer ligi, a vidjet ćemo na kraju da li će do potpisa i doći.

Demir Jakupović i Azur Mahmić najnovnija su pojačanja Igmana, a zasigurno bi dolazak Anela Hebibovića također mnogo razveselio navijače u Konjicu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nedoni46
idi vise i ne okreci se
9 5
Mostarac94
Pljuvanje od strane pitara 3,2,1 sad
7 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi