Željezničar saopštio

Važan potpis na Grbavici! · Zvanično

Admin Čaušević

Važan potpis pao je u FK Željezničar. 

Klub sa Grbavice je saopštio da će mladi Armin Hodžić i naredne sezone nositi dres višestrukog prvaka.

Hodžić je među najborbenijim i najzahvalnijim igračima u ekipi te će sigurno biti od velike koristi treneru Edisu Mulaliću.

"Sretan sam što ostajem dio Želje i dio sjajne ekipe prije svega ljudi, ali i odličnih fudbalera. Za vrlo kratak period sam shvatio šta predstavlja Željo velikoj armiji navijača i svima nama je privilegija nositi plavi dres. Trudit ću se da nastavim davati maksimum na terenu i nadam se da ćemo u narednoj sezoni donijeti više sreće navijačima. Hvala stručnom štabu i rukovodstvu Kluba, kazao je Hodžić nakon potpisa.

Ovaj 22-godišnjak je na Grbavicu stigao zimus nakon što je ranije igrao u Portugalu i Španiji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iako se radi o veznom igraču Mulalić ga je počeo koristiti na poziciji napadač i bivši omladinac Slobode mu se odlično odužio.

Hodžić je uspio postići tri gola i upisati asistenciju. Svakako ostaje nezaboravan njegov pogodak Sarajevu u gradskom derbiju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.