Samo tri riječi bile su dovoljne Beganoviću da izmami osmijeh na lice navijačima Željezničara
Foto: E. Dindić

Oglasio se na Facebooku

Samo tri riječi bile su dovoljne Beganoviću da izmami osmijeh na lice navijačima Željezničara

E. Ganibegović

FK Željezničar danas je i zvanično potvrdio da se Dženis Beganović vratio na Grbavicu.

Radi se o fudbaleru koji je ponikao na Grbavici i nakon nekoliko sezona odlučio je ponovo da se vrati u Željezničar.

Beganović se nakon više od četiri godine vratio u sarajevski klub, te je nakon potpisa ugovora poručio da će dati svoj maksimum u svakoj utakmici u kojoj dobije priliku za nastup.

Ovaj 26-godišnji napadač oglasio se porukom na Facebooku i sa samo tri riječiu uspio je izmamiti osmijehe na lica navijača FK Željezničar.

"Kući je naljepše", poručio je Dženis.

Opis nije dostupan.

Pored Željezničara Beganović je u dosadašnjoj karijeri nastupao je još za Metalleghe, Kom iz Podgorice, Znojmo, Tuzla City i Slobodu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treba istaći i da je sa Željezničarom osvojio jedini trofej u seniorskoj karijeri, Kup Bosne i Hercegovine 2018. godine.

Prošle sezone u dresu Slobode odigrao je 35 utakmica u svim takmičenjima, te je uspio zabiti šest golova i dodati dvije asistencije.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ajanbrrin
Sretno!
4 5
Brazuka
Novinarstvo hahahaha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi