Carvajalu se ideja nije dopala

Zaručnica imala posebnu želju za vjenčanje, nogometaš Reala joj je to zabranio

Edmir Škorić

Daniel Carvajal se danas ženi, a njegova zaručnica imala je želju da sve uveličaju njegovim trofejima koje je osvajao tokom karijere u Real Madridu.

Carvajal je igrajući za Real osvojio sve što se moglo osvojiti, a sada ga u 30. godini čeka životna prekretnica, jer će uploviti u brak sa Daphne Canizares.

Upravo je dotična inzistirala da na vjenčanju poredaju sve njegove trofeje koje je osvojio u karijeri, među kojima i čak pet trofeja Lige prvaka, on je ipak bio skromniji i rekao da je to suvišno.

"Moja zaručnica htjela je staviti kopije trofeja za osvajanje Lige prvaka i La Lige, ali ja nisam bio za to. Onda bi se više ljudi fotografiralo s trofejima i ne bi bili fokusirani na vjenčanje", rekao je Carvajal.

Sve u svemu, za njega i njegovu izabranicu Daphne ovo će biti posebni dani, a očekuju se na vjenčanju i mnoge zvijezde Reala.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.