Imao je sve dogovoreno s Barcelonom, ali ponuda Real Madrida jednostavno se ne odbija

Marco Asensio

Imao je sve dogovoreno s Barcelonom, ali ponuda Real Madrida jednostavno se ne odbija

E. Ganibegović

Marco Asensio ima neizvjesnu budućnost u Real Madridu, iako je rekao da želi ostati na Santiago Bernabeuu. 

Umjesto toga, uprava kluba ga želi prodati ovog ljeta, a u tom smislu već su se pojavile tri momčadi zainteresovane za usluge Španca.

Dok ne sazna gdje će Asensio igrati sljedeće sezone, njegov bivši menadžer Horacio Gaggioli dao je intervju u kojem je otkrio da je napadač imao priliku igrati za rivalsku Barcelonu, ali ga je Real Madrid uspio oteti.

"Marco je igrač Real Madrida i, ako mu se pruži prilika koja mu je potrebna, moći će napraviti razliku u Real Madridu.

Imao je potpuni dogovor s Barcelonom, ali projekt koji je predstavio Real Madrid bilo je nemoguće odbiti", objasnio je Horacio Gaggioli, prenosi Managing Madrid.

Podsjetimo, Real Madrid je u ljeto 2015. kupio Marca Asensija iz Mallorce, za gotovo četiri miliona eura. 

Asensio je u prošloj sezoni u Real Madridu odigrao 42 utakmice i uspio je zabiti 12 puta, te je dodao i još dvije asistencije.

Treba spomenuti i to da se u vezu s Asensijom dovode engleski rivali Liverpool i Manchester United, no za sada ništa konkretno nema po tom pitanju.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RuthlessDyni
Lik ima top u nogama,strašan šut-
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi