Prometno u redovima Modrih

Spremaju se promjene u svlačionici Dinama: Kakva sudbina očekuje Menala i Gojaka?

Haris Zilić

Dinamo Zagreb priprema se za novu sezonu.

Modri su nedavno ozvaničili najveći ulazni transfer u historiji kluba dovođenjem Boška Šutala, a prema pisanjima medija u Hrvatskoj, Dinamo očekuje čišćenje svlačionice.

Tačnije, nakon završne faze priprema znat će se tačno koji igrači odlaze na posudbu, a u opticaju ima nekoliko prodaja, prije svega evropske klubove je impresionirao Josip Šutalo.

Ono što najviše zanima bh., javnost su Luka Menalo i Amer Gojak.

Prema informacija iz tamošnjih medija Menalo i Gojak su u planovima Dinama i u novoj sezoni tako da neće u potragu za novom sredinom.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Za Menala je postojao interes nekoliko klubova, posebno nakon sjanih partija u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine, ali pomenuti bh. dvojac će najvjerovatnije biti dio Dinamove svlačionice i u novoj seoni.

Ipak, mnogo više informacija znat će se sredinom mejseca jula kada kreće i nova sezona u HNL-u, dok krajem jula Dinamo oečkuju prvi mečevi drugog pretkola Lige prvaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.