Menalo: To je najljepši osjećaj
FOTO: T. Hebib

Reakcija nakon trijumfa protiv Finske

Menalo: To je najljepši osjećaj

H. Zilić

Fudbaler Dinama Luka Menalo bio je starter u večerašnjem trijumfu Bosne i Hercegovine protiv Finske rezultatom 3:2 u utakmici četvrtog kola Lige nacija.

Nakon utakmice Menalo je u izjavi za BHRT dao svoje viđenje utakmice.

"Timski smo odigrali odlično. Otvaranje sjajno, onda oni prvi put pređu centar okrenu utakmicu, ali moramo pohvaliti karakter i naš preokret. Ispoštovali smo sve dogovore iz svlačionice", rekao je Menalo, zatim prokomentarisao skandiranje njegovog imena sa tribina.

"Lijep osjećaj, to je nešto najljepše što možete doživjeti."

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Nema opuštanja, naglasio je naš reprezentativac.

"Napravili smo odličan rezultat u ove četiri utakmice, moramo biti zadovoljni. Imamo bod više od Crne Gore i imamo sve u našim rukama. Ništa nije gotovo ne smijemo se zavaravati."

Top Komentari

celikze
Svaka cast Luka.Borba trka zalaganje.Bravo momcino.
16 0
BigBabo
Luka je Bosanski madzionicar.
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi