Dinamo večeras potvrdio jedan od najvećih transfera u svojoj povijesti!
Foto: GNK Dinamo

Stigao iz Atalante

Dinamo večeras potvrdio jedan od najvećih transfera u svojoj povijesti!

E. Škorić

Nogometni klub Dinamo iz Zagreba predstavio je večeras jedan od najvećih transfera.

22-godišnji kapiten hrvatske U-21 reprezentacije i dosadašnji igrač italijanske Atalante Boško Šutalo novo je pojačanje Dinama.

Šutalo je u danas potpisao petogodišnji ugovor s hrvatskim prvakom te će se odmah priključiti prvoj momčadi koja u srijedu putuje na pripreme u Sloveniju.

Boško u Dinamo stiže iz italijanske Atalante, dok je od avgusta 2021. bio na jednogodišnjoj posudbi u klubu Hellas Verona. Ujedno je niz godina reprezentativac mlađih kategorija Hrvatske. Igrački je iznimno brz, sjajan u duelima i aktivno sudjeluje u igri, svakako je veliki talent i fantastičan obrambeni igrač. Jedan je od najperspektivnijih mladih igrača na ovim prostorima.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Jako sam sretan zbog dolaska u Dinamo. Dinamo je najuspješniji hrvatski klub koji ostvaruje svake sezone značajne uspjehe u hrvatskim natjecanjima i u Evropi. Momčad ima veliku kvalitetu, vrhunske pojedince, sjajan stožer. Pratio sam klub i momčad u posljednje vrijeme, posebno zadnjih par sezona ostvaruju povijesne uspjehe i to je sigurno nešto što je jako važno za Dinamo, ali i za hrvatski nogomet općenito. Vjerujem da će momčad i u novoj sezoni ostvariti brojne uspjehe i dobre rezultate u prvenstvu, Kupu i Evropi. Prije svega tu je veliki derbi na početku sezone i trofej Superkupa koji želimo osvojiti. Dosta igrača poznajem od ranije, posebno u kontekstu toga što sam s nekima bio ili sam još uvijek suigrač u reprezentaciji tako da vjerujem da ću se dobro uklopiti u ekipu. Davat ću sve od sebe na terenu u dresu Dinama u svakoj utakmici, borit ću se za klub, nadam se da ćemo imati veliku podršku navijača u svemu što je pred nama ove sezone i siguran sam da nas čekaju sjajni trenuci", izjavio je Boško Šutalo nakon potpisa ugovora s prvakom Hrvatske.

Prema informacijama italijanskih insajdera klub iz Bergama nije smanjio zahtjeve i Dinamo je pristao na četiri miliona plus postotak idućeg transfera, prema nekim drugim informacijama transfer će ipak biti nešto niži, a navodno postoji i opcija posudbe s mogućnošću otkupa ugovora. U svakom slučaju, radi se o jednom od najvećih Dinamovih ulaznih transfera.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

f0restinho
Postujem Dinamo ali nikad cuo za ovog igraca iako pratim i Atalantu.. Dinamo je puno vecih transfera napravio.
5 1
Milfhunter
Po cijeni je velik transfer, jer platit 3 milijuna i nesto za ex yu klub je ogromna stvar
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi