Asistirao, pa pogodio

Pogledajte gol Beganovića: Nije bilo boljeg načina da se vrati kući

Edmir Škorić

Željezničar je danas u prijateljskom susretu pobijedio Igman s 2:0.

Novi premijerligaš je na Grbavici odigrao dobar meč, posebno se to odnosi na prvih 45 minuta, ali je na kraju pobjeda ipak pripala Plavima, koji su imali i podršku s tribina od strane simpatizera i navijača koji rado dođu da isprate duel u Dolini Ćupova, makar to bio i meč prijateljskog karaktera nakon turbulentne sezone.

Bio je ovo posebna dan za Dženisa Beganovića, koji se nakon avanture u Slobodi vratio kući. On je nedavno potpisao, a danas je odigrao sjajan meč. Prvo je asistirao Gasalu u 50. minuti za 1:0, a onda u 72. minuti postigao gol za 2:0.

Publika je pozdravila Beganovića i za gol i za cjelokupnu partiju, a on ponovo pokazao da mu itekako odgovara plava boja i da je ipak ovo klub koji mu je u srcu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.