Važan potpis na Grbavici!

Željezničar saopštio

Važan potpis na Grbavici! · Zvanično

A. Čaušević

Važan potpis pao je u FK Željezničar. 

Klub sa Grbavice je saopštio da će mladi Armin Hodžić i naredne sezone nositi dres višestrukog prvaka.

Hodžić je među najborbenijim i najzahvalnijim igračima u ekipi te će sigurno biti od velike koristi treneru Edisu Mulaliću.

"Sretan sam što ostajem dio Želje i dio sjajne ekipe prije svega ljudi, ali i odličnih fudbalera. Za vrlo kratak period sam shvatio šta predstavlja Željo velikoj armiji navijača i svima nama je privilegija nositi plavi dres. Trudit ću se da nastavim davati maksimum na terenu i nadam se da ćemo u narednoj sezoni donijeti više sreće navijačima. Hvala stručnom štabu i rukovodstvu Kluba, kazao je Hodžić nakon potpisa.

Armin Hodžić i naredne sezone u dresu Želje 🔵⚪ - Sretan sam što ostajem dio Želje i dio sjajne ekipe prije svega ljudi,...

Posted by FK Željezničar on Thursday, June 23, 2022

Ovaj 22-godišnjak je na Grbavicu stigao zimus nakon što je ranije igrao u Portugalu i Španiji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iako se radi o veznom igraču Mulalić ga je počeo koristiti na poziciji napadač i bivši omladinac Slobode mu se odlično odužio.

Hodžić je uspio postići tri gola i upisati asistenciju. Svakako ostaje nezaboravan njegov pogodak Sarajevu u gradskom derbiju.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mowzilla
Pogresnog Armina ste tagovali, ali btw gdje je taj Armin sada i zasto se bar ne vrati u Želju ako se vec ne cuje izvan granica?
9 0
Lenox
Važan potpis na Grbavici! Za opstanak! AAAAAAAHAAHAHAHAHAHA
9 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi