Nevjerovatni Argentinac

UEFA objavila video Messijevih najboljih driblinga, među "žrtvama" je i Miralem Pjanić

Endin Čaušević

Jedan od najboljih igrača svih vremena Lionel Messi prije nekoliko dana proslavio je svoj 35. rođendan.

Messi se trenutno s porodicom nalazi na odmoru na Ibizi gdje je u krugu prijatelja proslavio svoj 35. rođendan.

Argentinac je dobio veliki broj čestitki iz cijelog svijeta, a na zvaničnom Twitter profilu Lige prvaka nalazi se i video koji je posvećen Messiju.

Naime, na videu su neki od najboljih driblinga Messija u Ligi prvaka, a s obzirom da ih je bilo jako puno UEFA se morala odlučiti samo na one najbolje.

Izabrali su driblinge kojima je Messi "izlomio" svoje protivnike, a zanimljivo na istom se nalazi i Miralem Pjanić.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Video je nastao na meču Barcelone i Rome kada je Messi sjajnim driblingom prevario bh. reprezentativca. No, to nije ništa kada se uporedi s pojedinim potezima koje je Messi pravio igračima poput Fabregasa, Ozila, Milnera, Dybale, Scholesa, Nanija, Evre, Carvalha...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.