U Barcelonu naredne sedmice dolazi odbrambeni dvojac iz Chelseaja?

Blizu dogovora

U Barcelonu naredne sedmice dolazi odbrambeni dvojac iz Chelseaja?

Edmir Škorić

Barcelona bi vrlo brzo trebala da predstavi dva pojačanja iz londonskog kluba.

Iskusni defanzivci Marcos Alonso i Cesar Azpilicueta čekaju transfer u Barcelonu. I ranije se znalo da će Španci prema Camp Nouu, no nova uprava Chelseaja pravi određene probleme i traži odštete za oba igrača.

Cijena za oba igrača postavljena je na oko 13 miliona eura. Azpilicueta je navodnmo već zatražio od nove uprave da mu dopusti da ide bez odštete, ali nije poznat konačan stav Chelseaja, mada se vjeruje da će mu klub omogućiti da na taj način pređe u Barcelonu.

Oba spomenuta nogometaša ugovorno su vezana za londonskog diva do kraja sljedeće sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tuchel je razgovarao s Azpilicuetom i objasnio mu da računa na njega i nredne sezone, ali s obzirom da je 10 sezona proveo igrajući za Chelsea, očekuje se da mu se na kraju izađe u susret, dok će u slučaju Alonsa biti neophodna odšteta.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Śmeker007
Top pojacanje Hahahaahahahah
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti