Igrat će u Modriči

Borac sutra počinje s prodajom ulaznica za prvi evropski meč, cijena pristupačna za svačiji džep

Edmir Škorić

FK Borac će prvi zvanični meć u novoj sezoni odigrati 7. jula, ali na stadionu u Modriči.

Ekipu Borca čekaju evropski ispiti, a u četvrtak 7. jula odigrat će prvu utakmicu prvog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu protiv B36 Toršavna.

Ova utakmica igra se na stadionu "Dr Milan Jelić" u Modriči, a od sutra utorak) počet će prodaja ulaznica.

Iz kluba su istaknuli da je ograničen broj ulaznica, te da je cijena 10 KM. Prodaja će se vršiti u kancelariji marketing službe Borca na Gradskom stadionu svakim radnim danom od 10 do 16 sati.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Borac će revanš s Faranima igrati u Toršavnu 14. jula, dok će eventualnim plasmanom u 2. kolo čekati bolejg iz duela Fole Eš (Luksemburg) i Tre Fiorija (San Marino).

Osim Borca, BiH će u Evropi još predstavljati prvak Zrinjski u Ligi prvaka, te Velež i Tuzla City u Konferencijskoj ligi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.