Lalatoviću poraz nebitan i poručuje: "Ne može sve štimati za 15 dana rada"

Trener FK Borac

Lalatoviću poraz nebitan i poručuje: "Ne može sve štimati za 15 dana rada"

M. Šljivak

Borac je danas u Sloveniji doživio drugi poraz na pripremama. Nakon poraza od Vojvodine (1:0) bolji od tima Nenada Lalatovića bila je ND Gorica koja je slavila s 3:1.

Trener banjalučkog tima Nenad Lalatović tvrdi da mu rezultat nije bitan. Vidljivo je da još uvijek sve ne štima u ekipi, ali da je to normalno.

"Potrebno je osvježiti ekipu. Ima dosta novih igrača, vidi se da sve ne štima, a i ne može štimati za 20 dana. Trebat će nam još toliko da bude sve kako ja hoću. Noge su teške, lopta ne sluša, ali to je normalno. Kod mene su pripreme zahtjevne, vidjeli ste danas koliko su spori jer su im noge teške. Sad ćemo se osvježavati, pravimo formu onako kako želim", rekao je Lalatović nakon meča.

Zadovoljan je novim igračima i tvrdi da bi mogla doći još dvojica fudbalera.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zadovoljan sam novim igračima. Protiv Vojvodine posebno. Danas smo bili van ritma, umorni. Treba nam brži vezni igrač i jedan još krilni igrač. Pregovaramo, imamo tri-četiri igrača u opticaju i vidjet ćemo koga ćemo dovesti u Borac", istakao je Lalatović.

Borac za tri dana igra meč protiv Celja, a zatim slijedi povratak u Bosnu i Hercegovinu i meč Konferencijske lige protiv Torshavna s Farskih Ostrva.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hzsg
Nece oni nigdje dok je Vico tu i njegova svita, Gigovic i kompanija.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi