Ljetuju na egzotičnoj destinaciji

Dok čeka transfer, bh. reprezentativac ne ispušta Crnogorku iz ruku

Admin Čaušević

Mnogi bh. reprezentativci pune baterije i uživaju u odmoru nakon naporne sezone. 

Dok čeka transfer u naredni klub Anel Ahmehodžić uživa na otoku Santorini. Radi se o jednom od najljepših evropskih otoka koji pripada Grčkoj.

Štoperu društo pravi njegova djevojku Cecilija Mašić, a sluteći po objavama na društvenim mrežama njihova ljubav ne prestaje da cvijeta.

Bh. reprezentativac i crnogorska ljepotica su već duže vremena u vezi te neće biti iznenađenje ukoliko uskoro stanu i na ludi kamen.

Inače, Ahmehodžić i Cecilija su nakon utakmica Lige nacija na kratko uživali i na odmoru u Sarajevu poslije čega su se odlučili za odlazak u Grčku.

Kako sada stvari stoje njih dvoje će uskoro tražiti i novi smještaj samo je pitanje u kojem gradu i državi pošto 23-godišnjak nema namjeru ostati u Malmeu.

Zainteresovanih klubova za bh. štopera ne manjka, a najozbiljniji interes između ostalih pokazuju Blackburn, Sheffield United i Spezia.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.