Ahmedhodžić ostao u Sarajevu, pa pokazao jednom fotografijom da je pravi Bosanac i Hercegovac

Odmor počeo u glavnom gradu BiH

Ahmedhodžić ostao u Sarajevu, pa pokazao jednom fotografijom da je pravi Bosanac i Hercegovac

Endin Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je pobijedila u Zenici selekciju Finske sa 3:2 u 4. kolu Lige nacija.

Bh. reprezentacija došla je do nova tri boda i ostala je prvoplasirana u grupi, te dva kola prije kraja imamo sve u svojim rukama.

Naši reprezentativci su ostavili sinoć na terenu zadnji atom snage i pored veoma duge i teške sezone. Igrači su sada konačno dobili zasluženi odmori kako bi napunili baterije za novu sezonu.

Mnogi od naših igrača sigurno će se odlučiti ljeto provesti na nekim egzotičnim destinacijama, ali za početak neki od njih su ostali u Sarajevu barem na nekoliko dana.

Među tim igračima je i mladi Anel Ahmedhodžić koji je ostao u glavnog bh. gradu, te je danas uživao maksimalno u prvom danu ljetnog odmora kojeg je itekako zaslužio.

Ahmedhodžić je putem Instagrama pokazao kako uživa uz roštilj i ćevape, te odmor može i zvanično početi. On je bio među igračima koji su u Ligi nacija na terenu proveli najviše minuta, ali je i još jednom pokazao zbog čega je budućnost naše reprezentacije.

Opis nije dostupan.

Top Komentari

Adnan@Kara
Nadam se da mu se dolazak u reprezentaciju nece pretvoriti u turizam. Dolazak na cevape, kolace, obilazak familie. A level pro je i konzumacija nargila po sisa barovima. Svim srcem zelim da izzrastes u velikog igraca.
11 1
NEUTRAL
Predobar igrac,samo uzivaj i ti si covjek od krvi i mesa !
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti