Objavili video na Twitteru

Niko nije tako brutalno ismijavao Pjanića kao što su to uradili navijači Bešiktaša

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić napustio je Bešiktaš nakon što je prošlu sezonu igrao u ovom klubu na posudbi.

Pjanić je u samom finišu ljetnog prelaznog roka stigao u Bešiktaš kao veliko pojačanje iz Barcelone, ali nije baš opravdao očekivanja kako su to navijači turskog kluba očekivali.

Bh. veznjak je odlično počeo sezonu s nekoliko sjajnih nastupa, ali kasnije se utopio u sivilo svog tima. U drugom dijelu sezone Pjanić je propustio većinu utakmica zbog problema s povredama, a i izgubio je mjesto u početkom sastavu.

Čelnici turskog kluba odlučili su na kraju sezone da neće otkupiti ugovor bh. reprezentativca, te će se Pjanić početkom narednog mjeseca pojaviti na pripremama Barcelone.

No, u Bešiktašu očito ne mogu da prežale što Pjanić nije igrao na nivou na kojem se očekivalo. Bh. veznjak se našao na meti ismijavanja pojedinih navijača ovog kluba, a jedan video postao je hit na Twitteru.

Jedan od navijača Bešiktaša odlučio je pokazati kako je izgledao Pjanićev boravak u Bešiktašu, te je ismijao bh. veznjaka na zaista brutalan način.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Pjanić u gostima. Ali, kakve smo snove sanjali prve noći kada si došao", poručili su navijači Bešiktaša u opisu ovog videa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.