UEFA objavila video Messijevih najboljih driblinga, među "žrtvama" je i Miralem Pjanić

Nevjerovatni Argentinac

UEFA objavila video Messijevih najboljih driblinga, među "žrtvama" je i Miralem Pjanić

E. Čaušević

Jedan od najboljih igrača svih vremena Lionel Messi prije nekoliko dana proslavio je svoj 35. rođendan.

Messi se trenutno s porodicom nalazi na odmoru na Ibizi gdje je u krugu prijatelja proslavio svoj 35. rođendan.

Argentinac je dobio veliki broj čestitki iz cijelog svijeta, a na zvaničnom Twitter profilu Lige prvaka nalazi se i video koji je posvećen Messiju.

Naime, na videu su neki od najboljih driblinga Messija u Ligi prvaka, a s obzirom da ih je bilo jako puno UEFA se morala odlučiti samo na one najbolje.

Izabrali su driblinge kojima je Messi "izlomio" svoje protivnike, a zanimljivo na istom se nalazi i Miralem Pjanić.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Video je nastao na meču Barcelone i Rome kada je Messi sjajnim driblingom prevario bh. reprezentativca. No, to nije ništa kada se uporedi s pojedinim potezima koje je Messi pravio igračima poput Fabregasa, Ozila, Milnera, Dybale, Scholesa, Nanija, Evre, Carvalha...

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DamirS
Mislim da je on imao mnogo boljih driblinga od ovih prikazanih. Koliko je samo golova dao nakon što je povaljao cijelu odbranu.
4 0
user1627322078
Ali ali Penaldo moze vise skocit.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti