Doduše manje poznato

Kakav dan za navijače Intera: Stiglo i drugo pojačanje nakon Lukakua

Edmir Škorić

Dok se čeka potpis Romelua Lukakua, u Milano je jutros stigao i 20-godišnji veznjak.

Čini se da će ovo biti jako uzbudljiva sedmica za navijače Intera. Lukaku je doputovao iz Engleske i trenutno je na ljekarskim pregledima, pa će u toku dana zvanično posatati posuđeni član Intera.

Lukaku je jasno u centru pažnje, ali treba imati na umu da je danas u Milano došao i Kristjan Asslani, 20-godišnji veznjak. Albanac je stigao iz Empolija nakon sjajne sezone, u kojoj je postigao jedan gol na 26 mečeva.

I on, poput Lukakua, mora najprije da obavi ljekarske preglede, prije nego potpiše ugovor. Navijači Intera nadaju se da će se njima ubrzo pridružiti i Paulo Dybala, koji je slobodan ovog ljeta nakon što se rastao s Juventusom, mada se pregovori oko Argentinca još uvijek vode.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Biće tu još nekih dolazaka, Inter će bez dileme biti jedan od glavnih favorita za Scudetto.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.