Nevjerovatna tvrdnja

Legenda otkrila novi klub Cristiana Ronalda: "Bit će predstavljen 7. jula!"

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo je na putu da ponovo promijeni klub. 

Posljednju sezonu Ronaldo je proveo u Manchester Unitedu. S individualnog aspekata je bio i više nego odličan, dok je ostao bez trofeja, ali i Lige prvaka.

Prije nekoliko dana dobio je odbijenicu od Bayerna, ali to i ne znači nužno ostanak na Old Traffordu jer se povezuje sa Romom i Sportingom.

Legendarni fudbaler Angelo Di Livio je iznio pomalo nevjerovatnu tvrdnju kazavši da će Ronaldo karijeru nastaviti u Romi.

"Imam potvrde iz više izvora da Roma pokušava dovesti Cristiana Ronalda. Trebao bi biti predstavljen 7. jula", poručio je bivši fudbaler Juventusa i Fiorentine.

"Dosta bivših igrača priča o tome, a menadžeri potvrđuju. Jedan od čelnika Rome je prije nekoliko dana večeraso s Ronaldom", poručio je Di Livio.

Ukoliko uspije angažovati Ronalda onda bi to bio zaista senzacionalan transfe i bez dileme najveći u historiji Rome.

Na klupi Vučice sijedi Jose Mourinho, a na kraju bi sjajan odnos portugalskog stručnjaka sa Ronaldom mogao biti i presudan za eventualni transfer.

Podsjećanja radi, rimski klub će u novoj sezoni kao osvajač Konferencijske lige nastupiti u Europa ligi. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.