Jedan od najboljih na svijetu objavio je ovu fotografiju, neki detalji izazvali su velike rasprave

Ima li posla, majstore?

Jedan od najboljih na svijetu objavio je ovu fotografiju, neki detalji izazvali su velike rasprave

E. Škorić

Sedam dana prije početka priprema, trener Rome Jose Mourinho objavio je zanimljivu fotografiju na Instagramu.

Na spomenutoj fotografiji portugalski trener je noge podigao na stol, a ispred njega su laptop, mobitel i prazni papiri. Upravo su ti neki detalji zbunili fanove, naročito navijače Rome.

"Čini se da Jose nema puno posla jer Roma nije dovela prava pojačanja izuzev Nemanje Matića, pa shodno tome nema potrebu da mu laptop bude upaljen i da bilo šta piše u bilježnice", jedan je od komentara.

"Mora da je baš dosadno biti trener Rome, uvijek isto, nema dešavanja", dodaje drugi.

Istina je da Jose ima spremnu listu pojačanja, da Roma radi na nekim transferima, ali do sada je značajno jedino da je stigao Nemanja Matić kao slobodan igrač iz Manchester Uniteda, dok je Henrkih Mkhitaryan prešao u Inter.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mourinho je s porodicom putovao u Namibiju, ali se vratio u London u svoj 'ured' odakle sprema planove za ono što slijedi, a to su pripreme za novu sezonu.

Pod njegovim vodstvom klub je prošle sezone osvojio UEFA Konferencijsku ligu i to je prvi trofej rimskog kluba u Evropi od 1961. godine. Nova sezona Serije A počet će 13. avgusta, a Rimljani će na startu odmjeriti snage sa Salernitanom. Nakon tog gostovanja, slijedi duel sa Cremoneseom kod kuće.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti