Oglasio se direktor Sportinga o mogućem dovođenju Cristiana Ronalda

Vratio bi se tako u klub

Oglasio se direktor Sportinga o mogućem dovođenju Cristiana Ronalda

E. Ganibegović

Cristiano Ronaldo nalazi se na odmoru između dvije sezone, a njegova budućnost u Manchester Unitedu je neizvjesna.

Povezuje se Portugalac s timovima kao što su Bayern, Juventus, Roma, ali i Sporting Lisabon u kojem je počeo karijeru.

Sportingov direktor Hugo Viana ne misli da bi ovog ljeta bilo moguće da se portugalska superzvijezda vrati u klub u kojem je ponikao. 

Hugo Viana, bivši veznjak Sportinga, Newcastlea i Valencije, više je sklon opciji u kojoj će Ronaldo odlučiti ostati još jednu sezonu u Manchester Unitedu, unatoč svim glasinama da bi mogao otići.

Koliko god bi želio ponovo vidjeti Cristiana Ronalda u dresu Sportinga, Hugo Viana je realan i smatra da je momčadi Manchester Uniteda Ronaldo prijeko potreban sljedeće sezone i da ga neće pustiti.

Viana pritom podsjeća da je u sportu sve moguće, a odluka u potpunosti pripada Ronaldu.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

"Ne sada. Mislim da nije moguće. Ali nikad se ne zna. On će odlučiti kamo će ići. Nikad ne znaš šta donosi budućnost. Ne želim previše pričati o ovoj temi, jer kada govorimo o Cristianu, sve je drugačije. Mislim da ima još godinu dana ugovora, pa šta god odluči, vidjet ćemo", rekao je Hugo Viana, prenosi metro.co.uk.

Podsjetimo, Ronaldo se prošlog ljeta iz Juventusa vratio u Manchester United, a najviše se kao razlog mogućem odlaska s Old Trafforda navodi to što Crveni đavoli iduće sezone neće igrati Ligu prvaka. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
moze i u Vrapcice
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi