Mendes ponudio Cristiana Ronalda velikanu s Apenina, a oni mu dali iskren odgovor

Nije im potreban

Mendes ponudio Cristiana Ronalda velikanu s Apenina, a oni mu dali iskren odgovor

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo ovog ljeta je u centru špekulacija zbog mogućeg odlaska iz Manchester Uniteda.

Već sedmicama se uveliko špekuliše o tome da će Cristiano Ronaldo nakon samo godinu dana napustiti Manchester United, te se portugalski fudbaler povezuje s nekoliko evropskih klubova.

Ronaldo se prvo povezivao s Chelseajem i PSG-om, ali od toga na kraju nije bilo ništa. Također, pisalo se čak da bi mogao doći u Romu, no ubrzo nakon toga je sve to demantovano.

Međutim, novi dan donio je i nove špekulacije kada je u pitanju Ronaldo. Ovaj put italijanska La Repubblica objavila je da je njegov agent Jorge Mendes bio u kontaktu s čelnicima Intera.

Mendes je obavio razgovor s čelnicima Intera i ponudio im je mogućnost da ovog ljeta dovedu Ronalda na Meazzu jer Portugalac želi da ide u klub koji će igrati Ligu prvaka naredne sezone.

No, ubrzo nakon toga iz Intera su jasno poručili da nemaju namjeru da dovode Ronalda jer već imaju dovoljno napadača na raspolaganju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prioritet su im Paulo Dybala i Romelu Lukaku koji će najvjerovatnije ubrzo ozvaničiti dolaske u Inter. Mjesta za Ronalda nema i kako stvari stoje on će na kraju vjerovatno ostati na Old Traffordu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi