Više nema dileme

Fotografija sa stadiona potvrdila za koji klub potpisuje Anel Ahmedhodžić

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Anel Ahmedhodžić karijeru će nastaviti u dresu engleskog Sheffield Uniteda.

Ahmedhodžić je prethodnu sezonu proveo u francuskom Bordeauxu, ali se vratio u Malmo na kraju sezone. Ipak, bilo je odmah jasno da se bh. defanzivac neće dugo zadržati u engleskom klubu.

Nekoliko klubova pokazalo je interes za Ahmedhodžića, ali već sada je jasno da će on karijeru nastaviti u Champioshipu.

Ahmedhodžić se već nalazi u Sheffieldu gdje je očito uspješno prošao ljekarske preglede, te je ostalo još samo da engleski klub ozvaniči dolazak bh. reprezentativca.

U javnost je "procurila" i fotografija bh. defanzivca sa ocem Mirsadom s kojim je ponosno pozirao na stadionu svog novog kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Engleski mediji navode da bi Sheffield United već danas trebao ozvaničiti dolazak Ahmedhodžića, te daće bh. reprezentativac biti predstavljen na Bramall Laneu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.