Plemići predstavili novog golmana

Bivši omladinac Bayerna potpisao za Zrinjski · Zvanično

Endin Čaušević

Zrinjski je sinoć ostvario dobar rezultat u meču protiv Sheriffa, a već danas Plemići su ponovo obradovali svoje navijače.

Mostarski klub je na zvaničnoj stranivi potvrdio da je doveo novo pojačanje za novu sezonu.

U redove Zrinjskog stigao je mladi hrvatski golman Marin Topić koji je u redove prvaka Bosne i Hercegovine stigao kao slobodan igrač.

Ovaj 21-godišnji golman stigao je u Zrinjski nakon što mu je istekao ugovor s zagrebačkom Lokomotivom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Proteklu sezonu Topić je branio u dresu niželigaša Jadrana na posudbi, a po isteku ugovora dobio je ponudu Zrinjskog koju nije mogao da odbije.

Inače, Topić je bio svojevremeno član akademije Bayerna i nastupao je za omladinske selekcije njemačkog velikana. Ponikao je u Unterhachingu, a još je branio za Inter Zaprešić i Croatia Zmijavci.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.