"Izvukli smo pozitivan rezultat, u revanšu ćemo ići više napadački"

Stjepan Tomas nakon meča u Mostaru

"Izvukli smo pozitivan rezultat, u revanšu ćemo ići više napadački"

M. Šljivak

Sheriff je u Mostaru u 1. pretkolu Lige prvaka izborio 'nulu' protiv prvaka BiH Zrinjskog.

Nije u Mostaru večeras bilo velikih prilika za postizanje gola, a trener moldavskog prvaka Stjepan Tomas ističe da je zadovoljan rezultatom 0:0 i da je to pozitivan rezultat za njegov tim.

"Izvukli smo pozitivan rezultat, ali ostaje nam sad ta utakmica u Kišnjevu gdje treba zaključiti sve i proći dalje", rekao je Tomas i nastavlja:

"Tu sam kratko. Dosta je novih igrača, treba vremena, ali ga nema puno. Nadam se da ćemo analizirati ovaj meč i da će to biti dobro i da ćemo proći dalje".

Za Tomasa nema dileme. Sheriff je bolji i u revanšu se ide na pobjedu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Smatramo da smo bolji. S obzirom na sve okolnosti i rezultate iz prošle godine, ova ekipa kad uhvati ritam može napraviti mnogo dobrih stvari i vjerujem da u Kišnjevu moramo pobijediti", istakao je trener Sheriffa i zaključio je:

"Kažem, izvukli smo pozitivan rezultat. Čekali smo njihove greške, nismo iskoristili to. U revanšu ćemo ići više napadački i tražit ćemo pobjedu. Danas je najvažnije da smo dobro stajali u fazi odbrane. Uspjeli smo spriječiti Zrinjski da postigne gol", rekao je Tomas.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ljacmu1
Igrali su s respektom, to je Zrinji najveći kompliment.
3 1
zilan66
Ljacmu,vherovatno ti se desila pogreska pri tipkanju jer si htio reci da su igrali s oprezom.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi