Nakon očajno odsuđene utakmice

Gigovića čuva gomila zaštitara na Grbavici

Midhat Šljivak

Sudija Miloš Gigović ponovo je priča dana u bh. fudbalu.

Kontroverzni sudija imao je novi šou u prvenstvu Bosne i Hercegovine, ovog puta na Grbavici u duelu Željezničara i Leotara.

Gigović je imao dosta katastrofalnih odluka. Suđenje je bilo užasno, a na kraju su domaći krenuli i da se obračunaju s ovim čovjekom.

Sudija je na kraju u pratnji osiguranja ispraćen u svlačionice. Desetak pripadnika zaštitarske agencije i policije čuva Gigovića u svlačionici stadiona Grbavici.

Nevjerovatno je zaista da je ovaj čovjek još uvijek na listi sudija Premijer lige nakon svega što je napravio u prethodnim sezonama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nova je donijela njegove nove katastrofalne poteze, ali očigledno da ga neko pažljivo čuva za posebne stvari.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.