Miloš Gigović je večeras napravio potpuni haos: Edis Mulalić je pojurio prema sudiji na kraju meča

Nevjerovatni sudija

Miloš Gigović je večeras napravio potpuni haos: Edis Mulalić je pojurio prema sudiji na kraju meča

M. Šljivak

Sudija Miloš Gigović ponovo je u centru pažnje.

Kontroverzni sudija večeras je sudio meč 1. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u kojem su se sastali Željezničar i Leotar na Grbavici.

Susret je završen bez pobjednika (1:1), a u Željezničaru su Gigovića označili kao glavnog krivca za sve što se dešavalo na terenu.

Imao je kontrovezni sudija dosta sumnjivih odluka. U prvom poluvremenu je pogrešnom igraču pokazao žuti karton, a njegove odluke iritirale su navijače, igrače, ali i stručni štab Plavih.

Sve je eksplodiralo nakon što Gigović nije svirao prekršaj u 95. minuti nad Semirom Štilićem. Edis Mulalić i stručni štab je utrčao na teren, krenuli su žestoki protesti, a Gigović pokazuje crveni karton Kenanu Hasagiću.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Gigović je uspio napraviti još jednu dramu od utakmice iako nije bilo nikakve potrebe i krajnje je vrijeme da ovom sudiji čelni ljudi Saveza stanu u kraj.

U protivnom, ukoliko ga budu štitili i od njega "pravili" Markusa Merka, sasvim sigurno će u nekom od narednih susreta doći do mnogo ozbiljnijih problema, a onda će svako biti kriv osim čovjeka koji se dvije godine na terenu ponaša kao šerif. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gari Garinča
Vicin pokvarenjak poslan na Grbavicu da zaštiti Trebinjce.
24 1
Kupusar
Kada je FK Sarajevo trazilo da se udruze klubovi protiv ovakvi stvari i sudjenja,odgovor je bio "sta hoce pitari":
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti