Nakon očajno odsuđene utakmice

Gigovića čuva gomila zaštitara na Grbavici

22

Komentari (22)

irnes4
Lagano gigovic pare u dzep i negdje na more ,nema ga do septemba u drzavi ,a dotad ce se sve i zaboravit oko sudjenja novinari ce druge objave donijeti na portale
Miki2
Ostavili ga na listi samo zbog Borca jer vidiš da i oni metuzalimi ne mogu ni kuhare pobjediti ako nemaju sudije na svojoj strani a isključivo ima zadatak da nisti Želju , Sarajevo i Velež.
yugopo
A pomocni Sreten Udovicic u drugom dize Dva ofsajda DVa metra igrac Leotara ispred Zeljenih. Isti pomocni sudio u Trebinju ,kod rezultara 1-1 on signalizirao Antoni Bandicu da je penal za Leotara!
user1605368976
Do kada će pvo ĐUBRE ovako ponašati
user1650229672
Jel vrijeme Bosnjaci da se dignemo svi i bojkot lige dok ovaj smrad ne bude otjeran sa terena i zabrana sudzenja uopste jel ima iko da snimke preda fifi da se ovo zaustavi bio bi mu zahvalan do kraja zivota gigovic mora past mora dobit kaznu i bit otjeran
amadeus21
Dabogda sam sebi 4 sestre napravio, majku mu njegovu yebem usranu...dabogda imo sto pari cipela i ne imao ih na sta obući!!!
BordoBijeli1946
Trebaju ga prebiti navijaci Leotara, nije svirao ruku Cocalicu kada je ostao kao zadnji igrac i skrenuo loptu sebi. Rukom.
mido1921
Trebaju ti brata napraviti. Da ima još jedan debill, pa da imaš s kim komunicirati.
Kockoglavi
I ovo bi trebao biti novinar. **** te navijacki clanak
user1651398816
Sad momci idemo da u top 7 bude Sloboda Sarajevo Zeljeznicar Tuzla City Velez Igman Zrinski Ajmo momci nedajmo da mrdaju i da im pokazemo da je bosna jedna i da ovo nije rebublika srbska jaci smo od svih nikog se ne bojimo osim boga ajmo da im pokazemo i Borcu, leotaru, slogi, da smo najjaci i da mi vladamo ovom ligom oni ovde nemaju sta tražiti ja mislim DA SAM UPRAVU I MORAM JEDNU I JA RUZNU vico je**mo ti mamu
maiv123
Ovog gigovića stave vazda na borac ko god igra zeljo,siroki,sarajevo i stave ga a lik navija doslovno za borac
Starigrad01
Dok je gice biće i gigovića.Do tada Sarajevu,Želji i Veležu nema sjesti na zelenu granu Srpski Savez fuuuuuj.
retro
Sad je zakinut zeljo drugi put ce bit sarajevo treci put siroki cetvrti put neko novi i kad sa visestrana stigne ista prijava fifi i uefi uz isjecke i snimke doce do reakcije 1000% a do tad uzalud pricate i zalite se...kadija te tuzi kadija ti sudi
Zulfikar
Ali bilo je vaktova kada su i kadijama sjekli glave. Dok mi docekamo da fifa i uefa rjesi kriminalno stanje saveza izgubit cemo par generacija.
retro
@Zulfikar sve razumijem al to je jedini put kosta vec i kostace jer nema drugog izlaza, moraju se svi ujedinit i stat skupa protiv kriminalaca a onda se nadat da mu slijedi sudbina Muniba Usanovica...da odrobija svoja nedjela!
NorthSide
Ovo ****o i njemu slicne treba uklomot iz naseg fudbala al poznavajuci nasu drzavu nista od toga. Jbm i tebe i terene vico
user1571956549
Cuva ga Vico Zeljkovic da steli klubovima iz Rs-a.. To je tako... Mora Borac opet u Evropu hahahahah....
Lenox
95 minuta ste imali da postignete gol više i to na domaćem terenu pred 6000 ljudi. Na stranu ovaj debil, nego nekvalitet je glavni uzrok da nema pobjede. Vazda je neko drugi kriv.
Jugjesamojedan
Istina, ali ovog treba maknuti, ne zbog želje, nego zbog bh fudbala...
CapitalCityBoys
Ero ti nam reci naserem ti se u usta pjevačka
mido1921
Nije 90 nego 50 pogledaj statistiku. 20 minuta valjanja.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.