Stigao na ljekarske preglede

Nastavlja se euforija na Allianz Areni: Velika zvijezda već u opremi Bayerna!

Endin Čaušević

Nizozemski defanzivac Matthijs de Ligt nastavit će karijeru u dresu Bayerna.

Njemački mediji objavili su prije nekoliko dana da su Bayern i Juventus već dogovorili transfer De Ligta koji će potpisati višegodišnji ugovor s njemačkim klubom.

Bayern će za ovog defanzivca vratiti 80 miliona eura i on će sigurno biti fantastično pojačanje za klub s Allianz Arene.

Da je ovaj transfer već završena stvar najbolje se vidjelo jutros jer se De Ligt pojavio u trening kampu Bayerna kako bi odradio ljekarske preglede, a nakon toga će potpisati ugovor.

Nizozemac je već u opremi bavarskog kluba što jasno govori da je transfer gotov, a nakon što De Ligt prođe ljekarske preglede očekuje se da klubovi ozvaniče ovaj posao.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bayern je prodao prije nekoliko dana Roberta Lewandowskog, ali je njemački klub ovog ljeta oduševio navijače sjajnim pojačanjima.

Pored De Ligta u Bayern su ranije stigli Sadio Mane, Noussair Mazraoui i Ryan Gravenberch.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.