Zaista lijep potez

Rođene dočekalo iznenađenje na Grbavici, sve su opisali biranim riječima

Samir Mlaćo
FK Velež će u evropske izazove ponovo krenuti sa Grbavice.

Dom FK Željezničar bio je sretan Rođenima protekle sezone u Evropi, a svi koji vole mostarskog giganta nadaju se tome i sada.

Velež sutra dočekuje malteški Hamrun Spartans u okviru 2. pretkola Konferencijske lige,  a ponovo su Rođeni imali riječi hvale za gostoprimstvo FK Željezničar.

“Ekspediciju Rođenih u glavnom gradu naše zemlje i na legendarnom stadionu Grbavica, baš kao što je to bio slučaj i prošle godine, dočekala je srdačna, prijateljska i prava domaćinska atmosfera, koju su priredili naši sportski prijatelji iz Fudbalskog kluba Željezničar.

Po ulasku u svlačionice, uslijedilo je još jedno ugodno iznenađenje - Svaki ormarić sadržavao je poruku podrške za naše Rođene uoči sutrašnje utakmice drugog pretkola UEFA Europa Konferencijske lige, a koju možete vidjeti na našim fotografijama.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Hvala od ❤, Četo plava!

Uvijek zajedno pod zastavom domovine!“, stoji u objavi FK Velež.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.