Ljut zbog komentara o Kaneu

Antonio Conte je poslao oštru poruku Julianu Nagelsmannu: "Ja tako nešto ne radim"

Midhat Šljivak

Menadžer Tottenhama Antonio Conte govorio je danas o potencijalnom transferu Harryja Kanea u Bayern iz Minhena.

Brojni evropski mediji objavili su informaciju kako će narednog ljeta Bavarci krenuti po sjajnog napadača Spursa, a o Kaneu je govorio i trener njemačkog prvaka Julian Nagelsmann.

"On je fantastičan igrač, ali bit će teško dovesti ga u Minhen. Veoma je skup i to je problem. Ne znam koja je cifra, bit će teško, ali vidjet ćemo šta nosi budućnost".

Njegovi komentari nisu se dopali Antoniju Conteu i to je poručio Nagelsmannu.

"Iskreno, nisam čuo to što je pričao. Ja nikad ne pričam o igračima drugih klubova. Ne znam zašto je Nagelsmann to napravio. To je nepoštovanje", rekao je Conte i dodao je:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Situacija je jasna. Harry je igrač Tottenhama i bitan je dio našeg projekta", istakao je italijanski stručnjak.

Kane se i ranije povezivao s odlaskom iz Spursa. Govorilo se o odlasku u City i United, ali je na kraju ostao vjeran timu u kojem je ponikao.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti